Kantoor, Team, Wagenpark, Administratie

Onderhoud

Omdat installaties gebruikt worden treed er ook slijtage op. Deze slijtage kunt U in veel gevallen preventief opsporen en oplossen zodat U ongestoord door kunt werken en zeker geen stagnatie ondervindt.

Onze 24/7 storingsdienst garandeert dat U persoonlijk te woord zult worden gestaan door één van onze gekwalificeerde medewerkers die indien het niet telefonisch blijkt op te lossen per direct ter plaatse kunnen komen in hun startklare servicebus.

Elektrotechnische installaties

Of uw verzekering er om vraagt of U vindt preventief onderhoud zelf een must, Elektro Theuws kan voor U de beste oplossing bieden door eigen testen uit te voeren of een extern bureau waar wij nauw mee samenwerken deze testen te laten uitvoeren. Het resultaat is in beide gevallen hetzelfde, een gecertificeerde veilige installatie waarvoor U garantie krijgt op brandpreventie en veilig werken voor en door uw personeel.

Inbraaksignalering installaties

Door het afsluiten van een onderhoudscontract wordt uw BRL-BORG certificaat automatisch verlengt zonder dat U zich moet bekommeren over verzekeringsvragen. Door het afsluiten van een onderhoudscontract verplicht Elektro Theuws zichzelf ertoe om eventuele storingen op te gaan lossen binnen de 24 uur voor particuliere en 8 uur voor de zakelijke klanten.

Defecte kleine onderdelen worden kosteloos vervangen en op heel uw installatie krijgt U een verlengde garantie van 3 jaar.

Camera installaties

Bij camera installaties is onderhoud van zeer groot belang, U moet er niet aan denken dat tijdens een calamiteit een camera niet functioneert en U vervolgens geen bewijslast kunt overleggen. Doordat Elektro Theuws zeer ervaren technisch personeel in dienst heeft gaan zij zeer kritisch uw camera systeem testen en komen eventuele gebreken tijdens het onderhoud snel aan het licht.

Brandmeld installaties

Gemeentes en brandweer eisen in veel gevallen dat eventuele storingen aan een brandmeld installatie binnen een bepaald tijdstip worden opgelost. U kunt aantonen dat uw installatie 99,98% van de tijd operationeel is door het overleggen van een onderhoudscontract. Wij kunnen U een volledig gecertificeerd onderhoudscontract aanbieden waarmee U een veilig continu werkende brandmeld installatie in gebruik heeft waar gemeente en brandweer geen speld tussen kunnen krijgen.